مشاوره حقوقی رایگان - جریمه دیرکردانتقال کسورات و حق بیمه از تامین اجتماعی به بازنشستگی برای کارمندان رسمی سال1377

اينجانب عضو هيات علمي رسمي قطعي دانشگاه پيام نور، از تاريخ 1369/11/13در دانشگاه پيام نور به عنوان عضو هيات علمي مشغول به خدمت شدم و در تاريخ 1377/4/15 به رسمي آزمايشي تغيير وضعيت پيدا نمودم. در ارديبهشت 1398 جهت بررسي سوابق به صندوق بازنشستگي استان مراجعه نمودم و مشخص گرديد كه دانشگاه پيام نور نسبت به انتقال كسورات بازنشستگي از سازمان تامين اجتماعي به صندوق بازنشستگي هيچ اقدامي ننموده است ومراتب به هيچ نحوي به اطلاع بنده نرسانده بود. اكنون كه پيگير امور انتقال كسورات بيمه از سازمان تامين اجتماعي به صندوق بازنشستگي شدم سازمان تامين اجتماعي اين امر را منوط به تقاضاي دستگاه مربوطه دانست كه بعداز پيگيري هاي فراوان، كل مبلغ انتقال داده شده به صندوق بازنشستگي رابالغ بر 5.909.229 ريال محاسبه نمود و صندوق بازنشستگي ما به التفاوت آن را بر اساس حكم كارگزيني بنده در سال 1398 محاسبه نمود كه بالغ بر 791.743.402 ريال گرديد.ازآنجا که تغییر صندوق بر اساس قانون حاکم در آن زمان اجباری بوده و دستگاه مربوطه می بایست نسبت به انتقال کسورات به صندوق بازنشستگی اقدام ننموده بود لذا به سازمان بازرسی کل کشور شکایت نمودم و سازمان تقصیر دانشگاه پیام نور را محرز دانست ولی در مکاتبه ای که دانشگاه پیام نور با دیوان محاسبات انجام داد دیوان محاسبات، بدون تفکیک کردن زمان تغییر وضعیت(قبل از تصویب قانون سوم توسعه 17/1/1379-که ماده 42به اختیاری شدن تغییر صندوق می پردازد -و یا بعد از 17/1/1379)، پرداخت ما به التفاوت و جریمه دیرکرد را متوجه کارمند دانسته است.برای طرح دعوی در دیوان عدالت اداری به طرفیت دانشگاه پیام نور و دیوان محاسبات به کدام قوانین استناد نمایم.لطفا تاریخ و شماره قوانین مربوطه را اعلام فرمایید. با تشکر

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

سلام شما با تنظیم فرم شکایت با تشریح شرح ماوقع مستند به مدارک را به دیوان ارسال کنید ا