مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مستمری کارمندان ارتش پس از فوت

بیوه زنی هستم 69 ساله و 2 سال پیش از همسرم جدا شدم و سال پیش طلاق گرفته ام نیمی از واحد مسکونی مشترکمان بعنوان مهریه بمن تعلق گرفت و مقرر گردید تا فروش ان همسر سابقم ماهیانه 5 ملیون بابت سهم من بمن بپردازد
پدرم سرهنگ ارتش و پس از 33 سال خدمت در حین خدمت فوت کرده است
به سازمان بیمه ارتش جهت جهت دریافت مستمری پدرم مراجعه نمودم درخوست مرا بدلیل اینکه از همسر سابقم اجاره میگیرم و در امد دارم رد کردند
مجرد و مطلقه هستم و در تمام عمرم شعلی نداشته و ندارم
ایا با شرایط فوق مستحق دریافت مستمری میباشم بر اساس کدام قانون تقاضای مرا رد کردند؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی صد در صد دارید در صورت عدم اقدام شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام میتوانید از طریق دیوان شکایت مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق ارگان یا سازنان مربوطه این موضوع را پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
باید مستمری به شما پرداخت گردد
پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست مستمری پرداخت شود پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما حقوق دریافت نمی‌کنید مستمری می‌بایست به شما تعلق بگیرد از طریق دیوان محترم عدالت اداری پیگیری نمایید