مشاوره حقوقی رایگان - انجین موتور سیکلت

سلام. انجین موتورم که شماره روش هست سوراخ شده بود وروغن ریزی داشت جوشکاری هم کردم کج شد ورو موتور جواب نداد همون انجین را نگه داشتم وی انجین نو بدون شماره روش نصب کردم الان کلیه مدارک موتور به اسم خودم میباشد ایا میتوانم موتور را بفروشم به شخص دیگری با همین شرایط تعویض پلاک کنیم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به قبول خریدار و شرایط موتور سیکلت دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را از طریق پلیس راهور به نحو حضوری پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام احتمالاً تعویض پلاک نمی‌شود باید مجوزات لازم را اخذ نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در تعویض پلاک به مشکل می‌خورید می‌بایست با مجوز قانونی صورت بگیرد