مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخروجی

سلام خسته نباشید.
طبق شکایت دروغینی که از من شد و حکمی که به هرحال صادر شد من متهم به ورود به عنف به منزل شخصی کسی شدم و دو سال قبل حکم رفته به اجرای احکام خواستم بدونم من الان ممنوع الخروج هستم یا خیر؟ با تشکر

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله احتمالا ممنوع الخروجی شما تمدید میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ممکن است
حضورا از طریق شعبه اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید استعلام کنید
ممکن است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق واحد محترم اجرای احکام پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به دستور قضایی دارد . از سایت ثبت من استعلام ممنوع الخروجی بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره گذرنامه نسبت به استعلام ممنوع الخروجی اقدام کنید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر حکم قطعی شده ، تشخیص قاضی اجرای احکام ملاک عمل است به اجرای احکام مجری حکم مراجعه نمایید .