مشاوره حقوقی رایگان - تحت پوشش کمیته امداد

سلام متولد 69هستم دیسک کمر عمل مردم ب علت پارگی .مستاجرم و بیکارم و دکتر گفته نباید کار کنی ....حالا میشه تحت کمیته قرار بگیرم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق کمیته امداد موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی رجوع کنید باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید درخواست خود را بدهید تا در مرجع محترم مورد بررسی قرار بگیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

درخواست خود را به کمیته ارایه دهید تا بررسی شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی هم به بهزیستی و هم به کمیته امداد و هم به این همه موسسه خیریه مراجعه کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مقررات کمیته امداد ملاک عمل است به آن اداره مراجعه نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در کمیته امداد درخواست خودرا مطرح کنید تا مورد رسیدگی قرار گیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با چنین شرایطی بعید به نظر میرسد تحت پوشش قرار بگیرید.

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام به کمیته امداد مراجعه کنید در صورت داشتن شرایط امکان دارد بعنوان کارافتاده تحت پوشش قرار گیرید