مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شهرداری

سلام. تو تهران سر یه جوی آب هست با ارتفاع 110سانت. متاسفانه همسرم لب جوی پاش سر خرد و صورتش دچار کبودی خیلی بدی شده... میخواستم ببینم چطوری میتونم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام
شکایت کیفری مبنی بر ایراد صدمه بدنی غیر عمد علیه مسئول حادثه مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید شکایت نمایید تا ابتدا مقصر و میزان تقصیر تعیین گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ایتدا تامین دلیل کنید تا کارشناس در خصوص مقصر بودن شهرداری نظر دهد و سپس از شهرداری مطالبه خسارت دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا باید مشخص شود که چه شخصی در اینجا مقصر است اگر جوب به صورت قانونی ساخته شده باشد نتیجه‌ای برای شما در بر ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
نتیجه گیری دشوار است
لکن
اگر شاهد یا فیلم دوربین وجود دارد علیه شهرداری منطقه می‌توان طرح شکایت کرد