مشاوره حقوقی رایگان - خيانت در امانت چک بابت تضمين قرارداد

سلام من یه قرارداد بستم با طرف مقابلم بابت سرمایه‌گذاری طرف مقابل می‌خواستن سرمایه‌گذاری کنند و دستگاه بخرم برای تولید ماسک ولی متاسفانه قرارداد امضا شد روی چک هیچ کلمه‌ای از تضمین نیومده ولی شماره سریال چک ذکر شده به عنوان تضمین قرارداد ولی به دلیل عدم آگاهی بنده پیام‌هایی که به ثنای من میومد و هیچ توجهی نداشتم ایشون رفتن اقدام کردند حکم جلب من رو گرفتن و بعد من توسط سند که خونه خودم بود از زندان آزاد شدم اینکه چندین شکایت کردم حالا شاید عنوان‌های شکایتم رو درست اعلام نکردم شکایتم رد شده و ایشون رفته اقدام کرده و کار به اجرای احکام رسیده که حکم داده که به مبلغ چک به اسم اون آقا انتقال بدم آیا این راهی داره یا نه

پاسخ ها :

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

با سلام
نیازه پرونده شما بررسی بشه تا بشه نظر دقیقی داد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به علت عدم توجه شما و دیر اقدام کردن و قطعی شدن حکم شما محکوم به اجرای حکم شدید مگر اینکه با طرح یک دعوای هوشمندانه مانع عملیات اجرا شوید‌.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست دادخواست ابطال اجراییه بدهید