مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بیشتر از طلب

سلام خسته نباشید...حدودا چندماه پیش مبلغ 55 تومن از کسی پول گرفتم که سود بهشون بدم حدودا 8 تومن اینا براشون واریز کردم تا الان ....55 تومن هم سفته بهشون دادم....
الان رفتن شکایت کردن کن 100 تومن طلب دارن
راهنماییم کنید ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خواهان برای اثبات طلب 100 میلیون تومانی باید مدرک و دلیل ارائه بده در غیر این صورت شکایت وی رد خواهد شد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق سفته بعنوان یک سند تجاری شما محکوم خواهید شد مگر اینکه دلایل متقن به محکمه ارائه دهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید دفاعیات و مستندات و دلایل خود را ارائه نمایید و ادعای خود را اثبات نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید دفاعیات خود را در دادگاه ارائه دهید ا همچنین می‌توانید متن دادخواست را ارسال بفرمایید تا با توجه به خواسته ایشان شما را بهتر راهنمایی کنم