مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام وقتتون بخیر
من با موتور در حال رانندگی بودم ، توی اتوبان یه شکاف به عمق بیست سانت و طول پنج شش جلوم ظاهر شد و لاستیک جلوی موتور کاملا افتاد داخل شکاف بعد تعادل موتور از دستم در اومد نزدیک به ده پانزده متر هم خودم هم موتور رو زمین کشیده شدیم ، گواهینامه ندارم ، میتونم از شهرداری شکایت کنم و خسارت خودمو و موتورمو بگیرم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله امکان دارد
و شما باید شکایت نمایید و درخواست کارشناس نمایید تا کروکی تنظیم گردد

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود بله مراحلی دارد باید اقدام نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما باید از راهداری شکایت کنید.
توجه داشته باشید اگر تردد شما در اتوبان ممنون باشد در این صورت شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.
از طرفی باید طبق نظر کارشناس راهداری باید مقصر باشد تا بتوانید خسارت خود را بگیرید.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

میتوانید شاکی شوید ودرصورتی که کارشناس شهرداری را مقصر بداند به میزان تقصیر مسئول است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اشاره به اتوبان در متن سوال شد به همین علت به دلیل ممنوعیت تردد موتور سیکلت در اتوبان ها نمیتوانید از راهداری نسبت به حادثه اتفاق افتاده اقدام به شکایت کنید‌.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما ابتدا می‌بایست با پلیس تماس گرفته کروکی کشیده شود می‌توانید شکایت نمایید ارتباطی به گواهینامه داشتن و یا نداشتن شما ندارد