مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شهرداری در تصادف

باسلام و خدا قوت.
من چند روز پیش در حال رانندگی با خودرو بودم و میخواستم به چپ گردش کنم،راننده موتور موتور سیکلت با سرعت بالا 80 کیلومتر از روبرو در لاین خود می آمدم،بنده ایست کامل کردم به دلیل اینکه خیابان فاقد خط کشی بود و باریک و دو طرف ماشین پارک بود،موتور سیکلت با روبرو سمت چپ با سپر برخورد و 6 متر پرتاپ شد و سرش به ماشین پارک شده برخورد و فوت کرد،به دلیل وجود سرعت گیر در 100 متر جلوتر موتورسوار از روی آن پرید و تعادل خود را از دست داد،و هیچ گونه خط ترمزی نداشت،من مقصر100 شناخته شدم،و اعتراض نکردم چون خانواده طرف دیه کامل بگیرن ،
میخواستم بپرسم آیا میتونم از شهرداری به خاطر عدم خط کشی شکایت کنم برای خسارت کمتر؟
و اینکه 2/5 از کل دیه رو حتما شامل من میشه؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

میتونی از شهرداری شکایت کنی اما چیزی از دیه آن مرحوم که شرکت بیمه باید بپردازد کم نمیشود.
سوال آخر را متوجه نمیشه
اگر در ماه حرام اتفاق افتاده باشه 30 درصد به دیه اضافه میشه