مشاوره حقوقی رایگان - مسدودیت کد ملی

سلام ببخشید همسرم چند سال پیش مهندس ناظر ... بودن باهاش اختلاف حساب پیدا میکنن کد ملیشو میبندن الان چند ماه باز شده چون منع تعقیب خورده ولی گفتن باید بره دادگاه قم تا کاملا رفع شه نتونسته هنوز بره ولی چندین بار تونسته وکالت بده به وکیل ایا اگر هنوز مسدود بود این امکان رو داشت؟

پاسخ ها :

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام
اگر وکالت به وکیل دادگستری منظور شماست خیر ولکن اگر در دفتر اسناد رسمی به شخصی وکالت دادن بله رفع مسدودی شده

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظر میرسد صرف وکالت به وکیل از طریق کد ملی دلیلی بر رفع مسدودی نیست و بهتر است پیگیری ادامه پیدا کند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده باید از طریق شعبه ای که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر همسر شما ممنوع الخدمات نیست
اگر کد ملی توقیف شده باشد امکان تنظیم وکالتنامه رسمی وجود نخواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر ایشان روی پرونده خود وکیل دارند می‌توانند از وکیلشان کمک بگیرند تا وکیل مراجعه نماید