مشاوره حقوقی رایگان - آیا برای خلف وعده امکان شکایت هست

سلام،بنده دریک معاینه فنی مشغول کاربودم ازیه معاینه دیگه مال شرکت تعاونی فریبم دادن میفهمیدن که دوست وراننده زیادمشتری دارم باقول استخدام رسمی ووعده اینکه دیگه ازنظرمال تامینت میکنیم منوکشوندن اونجاوبعددوسال بدون هیچ بهانه ای بیرونم کردن،کارمندخودشونوآوردن پیشم همینکه کامل یادگرفت منوبیرون کردن،فقط الان 2سال ازبیرون کردنم میگذره آیامیتونم شکایت کنم،یکی ازکارمندای خودشون شاهدماجراست ونمیتونه قسم بخوره که اینجوری نبوده،ممنون ازلطفتون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر بی مورد اخراج شده اید در اداره کار طرح دعوا نمایید تا حکم بازگشت به کار دهند

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
در مورد ادعای واهی بعید است بتوانید شکایتی مطرح کنید مگر اینکه از ابتدا بین شما قراردادی تنظیم شده باشد.
اگر اخراج شما غیر قانونی بوده یا حقوق و مزایای معوقه دارید می توانید در اداره کار دادخواست بدهید.