مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

بنده در حکمی خلاف قانون محکوم به فروش مال غیر شدم. در حالیکه از شاکی اطلاع داشتن از این اقدام را انکار کردن ولی از فروش مال موردنظر بنده هیچ منافعی نبرده و کل مبلغ برای دستمزد کارگر و اصلاح باغ متعلق به شاکی و نیز مبِلغ مانده ان از دستمزد اینجانب کم شده که باز هم و مسیر منافع شاکی بوده. ایا این حکم طبق قانون صادر شده. و از قاضی بخاطر صدور رای اشتباه شکایت کرد و چه راه حلی دارد ؟

پاسخ ها :

سارا ترابی

سرکار خانم سارا ترابی :

اگر مالی که شما فروختید متعلق به شاکی بوده و بدون اجازه مالک شما مال را فروختید بله مرتکب جرم شدید و رای موافق قانون است.
اگر مدعی هستین مالک از فروش مال توسط شما اطلاع داشته و به نوعی رضایت به فروش توسط شما داشته به نوعی معامله را تنفیذ کرده است و شما مرتکب جرم نشدید اما آنچه مهم است اثبات کردن این موضوع که مالک اطلاع داشته و رضایت به فروش توسط شما داشته است.و اثبات این امر و ادعا با شماست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قاضی رای اشتباه صادر کرده می توانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید اگر رای اشتباه باشد دادگاه تجدیدنظر رای را نقض خواهد کرد.