مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از قاضی بابت رأی در خیانت در امانت

سلام. بنده بابت شکایت خیانت در امانت شاکی در دادیاری اعلام کرد که تریلی بار مواد پتروشیمی داخل مسیر خراب شده و من به ناچار تحویل بنده داده و دادیاری هم از ایشان بارنامه و فاکتور خرید خواست چون بار قاچاق بود مدرک نداشت و تبریه شدم ولی در شعبه کیفری قاضی به نفع این آقا رای دادند و تجدید نظر هم به نظر بنده بدون مطالعه و بررسی پرونده رای قاضی را تایید کرده و در اصل منشی شاکی ام به بنده پیشنهاد کار انبار داده بود و بابت انبارداری و بارگیری و تحویل بار به مقصد های درخواستی اش به بنده بر اساس تن مبلغی پرداخت می‌کردند و طی دو ماه 5تا تریلی بار تحویل بنده داده بود و هیچ گونه مدرک و رسید باری از من نداشتند ولی من باورهای تحویلی را طبق درخواست منشی شاکی به آدرس های مدنظرش ارسال میکردم و تمام رسید بارها را ضمیمه پرونده کردم و شاکی چون در شعبه دادیاری مدرکی نداشت و از ترس قاچاقچی بودن بارش تناژ بار را 20تن اعلام کردند آنهم اقرار کردند که تریلی چون تو مسیر بنده خراب بوده تحویل بنده دادند ولی من 100تن بارگرفته بودم و حتی تحویل داده بودم به مقصد مورد نطرمنشی و چونمدرک فاکتور بارنامه نداشت ابریه شدم ولی در اعتراض که. زد قاضی شعبه بنده را محکوم کردند و تجدید نظر هم رای قاضی شعبه را تایید کرده و الان چطور میتوانم واخواهی بزنم و حتی از قاضی پرونده شکایت کنم چون این آقای ...هیچ‌گونه مدرکی از نویسنده نداشته و ارایه ندادند و اصل اتهام خیانت در امانت هم اصبچل سپردن امانت است و قاضی بدون مدرک 18تن بار را داخل پرونده به ضرر بنده رای دادند و حتی بنده گفتم جناب چند نفر در حمل و ارسال بار و اعلام بار دخیل بودند چرا یک نفر نمیاد اختلاف را پیدا کنه و مشخص بشود لطفا اعتنایی بفرمایید ممنون از لطف شما

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام دادگاه انتظامی قضات شکایت کنید
و اعاده دادرسی بابت رای بدهین

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از طریق دادگاه انتظامی قضات قابل پیگیری می‌باشد

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام در پرونده های حمل و نقل الزاما برای اثبات خیانت درامانت باید بارنامه باسه و صرف بارنامه نه بلکه بارنامه که به امضا شما رسیده باشه متاسفانه روال شده بارنامه با اطلاعات راننده میزنن و شعبات به این نکته توجه نمیکنن که بارنامه سندرسمی هست باید به امضا شماره والا خیانت درامانتی نیست و طرف مقابل نمیتونه ادعا شهود کنه بلکه شرکت حمل و نقل صرفا بارنامه از اساس کارش هست

جهت راهنمایی بیشتر تماس بگیرید
بهاره پورولیخان
وکیل پایه یک دادگستری

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

آراء قطعی دادگاه‌ها در صورت قطعیت لازم الاجرا هستند لذا از طریق اداره کل بازرسی قوه قضاییه یا اعمال ماده 477 یا فرجام‌خواهی از طریق دادستان کل کشور در موعد می‌توانید موضوع را پیگیری فرمایید