مشاوره حقوقی رایگان - با کارت بانکی من که گم شده بود کلاهبرداری شده حالا الان. از من به جرم کلاهبرداری شمایت شده

چند وقت پیش کارت بانکیه من که دست برادرم بود به فردی شیاد به مبلغ 200هزار تومن فروخته شد.
حالا الان از من به عنوان کلاهبردار در چندین شهرستان شکایت شده.
یکی از این شاکیا حکم توقیف خودرو گرفته و ماشین منو توقیف کرده.
باید چیکار کنم کمک کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بایستی به مرجعی که از طریق آن شکایت شده است مراجعه کنید و از خود رفع اتهام کنید تا موجبات رفع توقیف از خودرو فراهم شود.

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

با سلام
برای اظهارنظر دقیقتر باید پرونده شما مطالعه بشه و مدارک بررسی بشن.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما نباید کارت خود را در اختیار دیگران قرار دهید