مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه ملک

ملکی رو با پدر دوستم در بنگاه معامله کردیم که متعلق به پدرش بوده، مبلغ معامله رو هم قبل از تنظیم مبایعه نامه به دوستم و برادرش و برادر دامادشان (چون بدهی داشتن) پرداخت کردم و پدرشان بعد از یک ماه در دفترخانه سند رو به نام بنده انتقال داده است و در مبایعه نامه و سند دفترخانه اقرار کردن که کل ثمن معامله رو دریافت کردن بعد از مدتی پدرشان فوت کرده است و الان ورثه و دوستم ادعاهای واهی دارن که معامله صوری بوده و شاهد داریم و این ملک رو همینجوری زدیم به نامت و ....
در حالی که بنده هیچگونه دست نوشته یا سندی رو که صوری نشون بده رو ندادم چون واقعا معامله قطعی بوده پول لازم داشتن بعد از معامله من هم یه خونه پشت ملک بنده داشتن که اونم فروختن و اونها اصرار دارن که ملک رو برگردونم
الان هم نزدیک چهار ساله که خونه رو تحویل نمیدن و تخلیه نمیکنن وسایلشون تو خونه هست و اونجا زندگی نمیکنن
لطفا راهنمایی بفرمایید که چیکار کنم البته بنده از ثمن معامله یه مبلغی رو بهشون بدهکارم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درصورتی که سند به نام شماس دادخواست خلع ید علیه ورثه ومتصرف مطرح کنید واگه سند به نام شما نیس دادخواست اثبات وقوع بیع والزام به تنظیم سند وخلع ید بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا اظهارنامه برای ورثه ارسال نمایید
و بعد دادخواست الزام به تسلیم مبیع را پرداخت نمایید