مشاوره حقوقی رایگان - دریافت اجرت المثل

سلام. دوستان بر کار وکیل. منزلی خریدم. موعد تحویل خالی نکرد مستاجر را و خانه را نداد. شکایت ها در جریان. بابت اجرت المثل به طرفیت صاحب ملک قبلی و مستاجر (افغانی که تو خونه هست ولی ثنا نداره و ابلاغ نمی گیره و مجهول المکان تشخیص داده شد). من تا زمان اجرای حکم تخلیه خواستم ولی فعلا تا زمان امدن کارشناس، تا برج 10 شد 39م و محکوم شدن. مواعد قانونی جهت واخواهی یا اعتراض گذشت.. اعسار از محکوم به زد، هفته پیش رد شد و 20 روز وقت اعتراض داره. و در استنناد به ماده 3 محکومیت های مالی 2 پلاک پیدا، یکی توقیف و ضامنم بردم. و اگر نریزه، بحث ملک، کارشناس و فروش و.... ولی الان اجرا گفت رفع بازداشت شده و رفع اثر. سوال: یعنی رفته پرداخت کرده که رفع بازداشت شده؟سوال: بعد 20 روز گذشت دیگه کی این 39م را به من میدن؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
قاعدتا باید پرداخت کرده باشد وگرنه نباید‌ رفع توقیف شده باشد
موضوع باید همه جانبه مورد بررسی قرار گیرد
سوال کمی ابهام دارد و شفاف نیست.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید.
ممکن است به خاطر مستثنیات دین بودن رفع توقیف شده و یا اینکه پرداخت کرده است یا اینکه واخواهی مرده است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام سوالتان را واضح نپرسیدید ولی رفع توقیف یا بجهت مستثنیات دین است یا پرداخت کرده است مراجعه حضوری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله اصولا چنانچه پرداخت و یا جز مستثیات باشد رفع توقیف میگردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
رفع توقیف یا به علت پرداخت دین است یا اینکه جزء مستثنیات دین قرار گرفته است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تا حضوری پیگیری نشود معلوم نمی شود چرا ملک آزاد شده احتمال هم دارد که آن ملک جزو مستثنیات دین بوده باشد .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و