مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حسابم بدلیل بدهی

باسلام سال 98دوعدد چک به مبلغ کل بیست وسه میلیون به شخصی دادم وبعد ورشکست شدیم وسرموقع نتونستم چکم پاس کنم دفتر کارفرمام درتهران به طرف گفته بود بیا تهران پولت بگیر اما این اقا نرفته بود وپشت گوش انداخته بود وضمنا محل زندگی من یه استان دیگه ای هست این اقا رفته بود توی استان خودش شکایت کرده بود نه درسامانه ثنا ثبت شده بود نه برای من اخطاریه امده بود وهمون موقع یه حساب ازمن مسدودکرده بود وگذشت تا سال 1400حکم جلب برای دادگستری شهرمافرستاده بودن ولی دادگستری جلب نکرد چون گفته بودن این شکایت درسیستم نیست ورمزی که داردوبایدثبت شود اشتباهه وانها برش گردوندن منم همون موقع پول راریختم توحسابم وبرای همون دوتاچک مسدودکردم وچندبار رفتم لایحه بنویسم که پول توحسابه ویا اعساربزنم اصلا همچین پرونده ای درسیستم قضایی وجود نداشت حالا بعدگذشت دوسال ازمسدودکردن پول واینکه به شاکی هم زنگ زدم که پول توحسابه وهیچ پولی برداشت نشده وطرف میگه من صدمیلیون تومن میخام منم گفتم حکم دادگاه بیار وضمنا نامه به رییس دادگاه ان استان زدم که همچین موضوعی هست وبه حفاظت دادگستری هم نامه زدم وگفتن پیگیری میکنیم ازطرف انهاهم هیچ خبری نشده الانم پولم راخواستم بردارم ولی دوباره ازشورای حل اختلاف نامه ای دوسال پیش زدن که حسابش رابه مبلغ 23میلیون ببندید حالا من موندم چکارکنم البته به من گفتند این اقا احتمالا توی شورای حل اختلاف محلشون اشناداشته ورفته توقسمت اجرای احکام دوتانامه الیکی فرستاده بانک وبه شماکه منوتحت فشاربزاره چون این اقا باید درمحل زندگی متشاکی ومحل وقوع جرم یاقرارداد شکایت میکردن وضمنا یه اقایی ازطرف ان بنده خدایه ده باری زنگ میزدکه من توی شوراهستم وبیا بینتون بگیرم حلش کن وبیاپول بریز وگرنه جلبت میکنم ومن پارتی دارم و..و...ولی من توجهی نکردم ودایم گفتم حکم دادگاه بیار

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

لطفا سوالتان را مختصر و مفید مطرح کنید تا دقیقتر بررسی شود و راهنمایی شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی لازم است تمامی مدارک مورد مطالعه قرار گیرد تا پاسخ مناسب حقوقی دریافت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
امکان دارد ایشان درخواست صدور اجراییه چک را مطرح کرده‌اند
و باید در سامانه ثنا به شما ابلاغ گردد