مشاوره حقوقی رایگان - امکان اخذ پروانه وکالت برای کارکنان انجام کار مشخص بعد از بازنشستگی

با سلام و احترام

بنده دارای مدرک کارشناسی حقوق هستم و بصورت قرارداد انجام کارمشخص در یکی از ادارات دولتی مشغول به کار میباشم و تا 5 سال آینده از صندوق تامین اجتماعی بازنشسته خواهم شد.
آیا بعد از بازنشستگی میتونم با شرکت در آزمون نسبت به اخذ پروانه وکالت اقدام نمایم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با سازمان تامین اجتماعی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 1420

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شرایط اخذ پروانه وکالت را مطالعه کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به سن شما دارد