مشاوره حقوقی رایگان - معافیت پزشکی

سلام من معافیت پزشکی تک چشم دارم برا گرفتن پروانه وکالت مشکلی هست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر جای نگرانی نیست برای شما

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر ؛ حتی وکلایی هستند که روشن دل هستند و مشکلی برای آن ها جهت اخذ پروانه وکالت وجود ندارد . پس شما نیز به طریق اولی می توانید نسبت به اخذ پروانه وکالت اقدام کنید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر مشکلی نمی‌باشد برای شما آرزوی موفقیت دارم

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

هر فردی که می داند می تواند معافیت پزشکی سربازی دریافت کند بدین صورت که ابتدا دفترچه اعزام به خدمت خود را تهیه کرده و مراحل آن را شروع کند . سپس از طرف پلیس 10 برای معاینه پزشکی فراخوانده می شود و باید به پزشک متخصص مراجعه کند . در این مرحله است که طبق مشاوره هایی که شما می بینید سوابق پزشکی خود را برده و آن را با پزشک در میان می گذارید.
پزشک درخواست بررسی برای معافیت پزشکی صادر می کند و شما می توانید در خواست معافیت پزشکی سربازی خود را در دفتر پلیس 10 ثبت نمایید. از طرف این دفتر شما برای معاینات تخصصی به بیمارستان فراخوانده می شوید.