مشاوره حقوقی رایگان - امکان اخذ پروانه وکالت توسط کارکنان انجام کار مشخص

با سلام و احترام
بنده مدرک لیسانس حقوق دارم و بصورت کارمند انجام کار مشخص در یکی از ادارات دولتی مشغول به کار میباشم و تا 5 سال آینده از طریق صندوق تامین اجتماعی بازنشسته خواهم شد.
آیا بعد از بازنشستگی میتونم با شرکت در آزمون، پروانه وکالت بگیرم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما میتوانید از طریق بند دال ماده 8 لایحه قانونی استقلال کانون وکلا بدون آزمون وکیل بشوید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به سن شما دارد.