مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام من پدرم فوت کرده و تو وصیت نامه نوشته اموالم بعد من متعلق به همسر و بعد از ایشان بین سه فرزندم تقسیم شود و مادر من همه اموال را به یکی دیگه هبه کرده و خودش هم فوت کرده حالا رفتیم شکایت کردیم قاضی رای به اون یارو داده و میگه پدر شما قبل فوتش وصیت کرده متعلق به همسرم و مادر شما هم بخشیده ب شما نمیرسه خواستم بدونم مگه میشه یکی همه اموالشو ب همسرش بده راهنماییم کنید لطفا چکار باید بکنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام میتواندهمه اموالش را صلح کند
ولی نمیتواند وصیت کند
که احتمالا پدرشما همه اموال را بمادرتان صلح کرده بوده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
توضیحات شما کامل نیست باید دادنامه صادره مطالعه گردد

طبق قانون اشخاص میتوانند فقط تا 1/3 از تمام اموال خود را در قالب وصیت تملیکی ، وصیت نمایند و وصیت زاید بر 1/3 غیرنافذ است و منوط به موافقت تمام ورثه است

ولی اشخاص میتوانند قبل از فوت تمام اموال خود را صلح یا بیع یا هبه یا .... نمایند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام مورد باید بررسی دقیق شود، پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تا یک سوم وصیت صحیح است و مازاد بر آن غیرنافذ است و نیاز به تنفیذ ورثه است بنابراین مادر تا یک سوم بر اموال پدر حق و حقوق دارند و مابقی اموال بر طبق قانون ارث تقسیم خواهد شد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

توضیحات شما کامل نیست اما وصیت تا یک سوم مال نافذ می‌باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما می‌توانستید وصیت را قبول نکنید در این صورت تا 1/3ان نافذ بود ولی عدم اقدامات لازم موجب شده وصیت نافذ تلقی شود و به نظر می‌رسد رای دادگاه صحیح هست ولی راه دفاع هست در مهلت قانونی تجدید نظر خواهی کنید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

تا یک سوم از اموال پدرت با وصیت با مادر رسیده ومادر نیز تمام اموالش را هبه کرده

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وصیت نسبت به کل اموال باشد تا یک سوم نافذ است و بیش از آن منوط به رضایت سایر وراث است
اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود