مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی تامین اجتماعی

سلام. من طبق کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی از کار افتاده کلی محسوب شدم و تحت تکفل پدرم قرار گرفتم..بعد از فوت پدر و مادرم مستمری پدرم رو دریافت میکنم..سوالم اینه آیا من میتونم تحت پوشش بهزیستی قرار بگیرم؟ اگه تحت پوشش بهزیستی برم مشکلی برای مستمری که از طرف تامین اجتماعی دریافت میکنم پیش نمیاد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله میتوانید
ولی شما نمی‌توانید از بهزیستی مستمری دریافت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مستمری بگیر باشید نمی توانید تخت پوشش کمیته امداد یا بهزیستی باشید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، میتوانید تحت پوشش بهزیستی باشید منتها مشمول دریافت مستمری از بهزیستی نخواهید بود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با شرایط گفته شده بعید میرسد تحت پوشش قرار بگیرید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

یکی از شرایط برای تحت حمایت بهزیستی عدم حمایت و تحت پوشش بودن ارگان ها و نهاد های دیگر

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تنها یک مستمری قابل دریافت است