مشاوره حقوقی رایگان - تعهدات کارفرما در سخت و زیان آور

کارگری داشتم که 11 سال پیش بدلیل کج دستی و سرقت اخراج کردم و آن روز کلیه مطالباتش را با صورتجلسه اداره کارپرداخت و رسید و رضایت محضری اخذ کردم .
پس از 11 سال برای بازنشستگی زودتر از موعد تقاضای استفاده از مزایای سختی و زیان آور داد که من مخالفت کردم که البته کمیسیون مربوطه هم رد کرده بود وی با بیان اینکه حق بیمه مشمول را خودم پرداخت میکنم ، من هم موافقت کردم و در تجدید نظر تایید شد . فیش حق بیمه را از من گرفت و خودش پرداخت کرد و مردادماه 98 بازنشسته شد و اکنون در اداره کار شکایت کرده و طلب مبلغ حق بیمه 4٪ را میکند . آیا رضایت نامه محضری که عنوان کرده من کلیه حق و حقوقم را دریافت کردم و هیچ طلب و ادعایی در آینده نخواهم داشت میتواند برای من مثمر باشد ؟ با تشکر از کارشناس محترم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام متاسفانه رویه تصمیم گیرندگان موضوع شما متفاوت است عده ای به لحاظ تعهد وی مبنی بر اینکه سهم 4 درصدی خود را خودش تقبل خواهد کرد تا کارفرما بر این امر رضایت دهد را مورد رای و عده ای با استفاده از اینکه قانون کار قانونی است آمره و وضایف کارفرما ( پرداخت 4 درصدی ) برعهده وی است و قابل اسقاط نیست رای میدهند که البته به نظر بنده با درایت و کمی سماجت نظر اول صحیح تر است و میتوان رای گرفت