مشاوره حقوقی رایگان - پاسیو

باسلام و احترام
بنده ساکن طبقه 1 هستم که در مرکز این واحد یک پاسیو وجود دارد و درب این پاسیو فقط از طریق واحد بنده راه دارد و در اختیار بنده است. سایر همسایه ها فقط به این پاسیو پنجره دارند.
آیا میتوانم باغچه ی کوچک داخل این پاسیو را بردارم و یکی دو صندلی جایگزین کنم ؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر محوطه نورگیر مساعی متعلق حق همه مالکان است و هیچ کس حق استفاده اختصاصی ندارد و باید همواره بدون تصرف باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر امکان ندارد
پاسیو جز مشاعات است و هر گونه تصرف در مشاعات باید با موافقت تمام مالکان باشد