مشاوره حقوقی رایگان - دیوار پاسیو

من مالک یک واحد آپارتمان در طبقه همکف یک ساختمان هستم که در طبقه همکف ملک من تک واحدی و چهار طبقه بالا دو واحدی هستند واحدی که بنده خریداری کردم از دو پاسیو نور میگیرد که هر دو پاسیو توسط مالک قبلی با سقف روشن حبابی پوشیده شده من دیوار یکی از پاسیوها که یک پنجره کوچک داشت برداشته و شیشه ی متحرک نصب کردم حالا همسایه ها میگن شما پاسیو رو روی ملک انداختی در صورتی که بنده شیشه متحرک رو در همان مرز واحد و پاسیو قرار دادم و حتی داخل پاسیو نشدم الان از من شکایت کردن و دادگاه بدون حضور من رای به نفع اینها داده

پاسخ ها :

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،چنانچه رای غیابی باشد،بیست روز پس از اطلاع حق واخواهی دارید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
رأی صادره صحیح است . استفاده از فضای مشاعی باید با موافقت سایر مالکین باشد .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام استفاده از قسمتهای مشاع نیازمند رضایت همه مالکین می باشد و رای صادره صحیح است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله رای دادگاه صحیح است

پاسیو جز مشاعات است
و طبق قانون تصرف در مشاعات باید با موافقت تمام مالکان و اجازه شهرداری باشد