مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ بعد از بیست روز

رای در دادگاه بدوی صادر شده خواهان محکوم شده بعد از بیست روز دادگاه بدوی به خواهان ابلاغی فرستاده سوالم این است اگر خواهان تجدید نظر کرده باشد چرا برا خوانده ها ابلاغ نیامده که تبادل لایحه کنند فقط برا خواهان یک ابلاغ رفته این ابلاغ به چه منظوری است مدرک تجدید نظرش ناقص است یا خواهان حقه ای دارد

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر خواهان تجدید نظر خواهی کند خوانده برای تبادل برایش ابلاغ می فرستند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد