مشاوره حقوقی رایگان - وام و ضمانت زنجیره ای سفته

باسلام 12سال پیش بانک مسکن وام روستای زنجیره ای گرفتم من قسط هاراپرداخت کردم ولی یکی ازرفقام قسطش رانداده سفته دادیم ضمانت زنجیره ای حالا چطورمیشود اون آقارا اصلا نمی شناسم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
ضامن پس از واریز اقساط می‌تواند علیه وام گیرنده دادخواست دهد

محمدعلی زارع

جناب آقای محمدعلی زارع :

درود بر شما با توجه به اینکه سفته بابت ضمانت میباشد امکان طرح دعوا علیه شما وجود دارد