مشاوره حقوقی رایگان - ضامن زنجیره ای وام مسکن

با سلام
اینجانب سال89 در بانک مسکن به صورت زنجیره ای ضامن 2نفر شدم و انا هم ضامن من شدند الان من اقساطم پرداخت کردم و به روز می باشد ولی اونا پرداخت نکردن و کلیه حساب من مسدود شده و کیه کارتخوان مغازه هم به حسابم وصل است. لطفا یه مشاوره که باید چیکار کنم. با تشکر

پاسخ ها :

فرزاد جوادی نژاد

جناب آقای فرزاد جوادی نژاد:

شما باید مبلغ وام انها را به عنوان ضامن پرداخت و علیه انها دادخواست دهید و مطالبه نمایید