مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم در حضور مردم

باسلام پسرم چند سال است معتاد به شیشه وهرواین است حدود 12سال است ازمادرش جدا شدم زمانی که جدا شدیم پسرم ازدواج کرد9 بود خانه من را مهریه خانم خودم دادم مغاز ونقداری زمین را به عروسم فروختم ولی در همان محل در خانه استیجاری زندگی میکنم پسرم با سابق چاقوکشی ودرگیری دارد وقتی از زندان ازاد شد مرا در محل مورد ضرب وشت قرارداد حال میخوام ازاو در محضر تعهد بگیرم اگر مزاحم من شد به ده سال به تبعید گاه ببرن ایا میتوانم درخواست کنم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تعهد محضری آن هم در مبحث جرایم غلط مصطلحی است که در بین مردم جامعه رواج دارد. بطور کلی چیزی بعنوان تعهد محضری وجود ندارد و این موضوع مبنا و منشاء قانونی ندارد. هر زمانی که بزه عنوان شده بوقوع پیوست در آن موقع علیه پسر خویش شکایت کنید.