مشاوره حقوقی رایگان - خشونت خانگی

سلام من 17 سالمه و دیشب برادرم که 26 سالشه و جدا از ما زندگی میکنه به خانه ما اومد و من و مادرم رو کتک زد به طوری که یه جای سالم و بدون کبودی پیدا نمیشه توی بدنمون ، چنتا ظرف رو هم شکست و رفت ، آیا من با 17 سال سنی که دارم میتونم تنهایی کاری انجام بدم؟ پدرم هیچ اقدامی نمیکنه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفتر دادستان مراجعه کنید و شکایت خود را پیگیری کنید و اعلام کنید که پدرتان اقدامی نمی کند.
از طریق شماره 123 اورژانس اجتماعی نیز می توانید موضوع را پیگیری کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ایندا از طریق اورژانس اجتماعی اطلاع دهید سپس توسط کلانتری محل صورت جلسه کنید و به پزشکی قانونی مراجعه کنید و در صورت تکرار شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نسبت به شکایت ضرب و جرح اقدام کنید و نیازی به اقدامی از سوی پدر نیست
از سوی دیگر میتوانید با شماره 123 مربوط به اورژانس اجتماعی تماس حاصل فرمائید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ابتدا با پلیس 110 تماس و گزارش پلیس تهیه شود و سپس طرح شکایت کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام باید به پلیس زنگ میزدید و صورتجلسه میگرفتید
و بعد شکایت

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام شما بالغ هستید سریعا به پزشکی قانونی مراجعه نمایید و متعاقبا از نامبرده شکایت نمایید

بهروز مافی

بهروز مافی :

بله،میتوانید ااز طریق دفاتر حدمات قضایی شکایتتون ثبت کنید