مشاوره حقوقی رایگان - شهادت شهود

سلام شاهدهای مزاحمت و تخریب به دلیل مشغله و مسائل دیگر راغب نیستند در دادگاه یا پاسگاه حاضر شوند چه راه حل معادل دیگری وجود دارد که شهادت آنها و اطلاع آنها از تخریب و مزاحمت را به پرونده درون دادگاه و به اطلاع قاضی انتقال دهیم؟

پاسخ ها :

محمدعلی زارع

جناب آقای محمدعلی زارع :

درود بر شما در این موارد که فرمودید نمی‌توان کسی را اجبار به شهادت نمود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
طی لایحه تخصصی از مقام قضایی بخواهید آنان را احضار کنند جهت کشف حقیقت