مشاوره حقوقی رایگان - مهلت پرداخت نیم عشر

سلام من بابت مهریه از همسرم ملکی توقیف کردم که نوبت اول مزایده خریدار نداشت و 2 ماه دیگه نوبت دوم مزایده است.اجرای ثبت به من گفته اگر خریدار نبود به نام خودم میشه و من باید نیم عشر رو پرداخت کنم و بعد از همان زمین توقیفی طلبم داده میشه.و گفتن برای پرداخت حقوق دولتی 1 ماه بعد از تاریخ مزایده وقت هست و اگر توی این 1 ماه حق دولتی که 415 میلیون هست پرداخت نکنم پرونده رو مختومه میکنن.آیا چنین چیزی درسته میتونن زمان برای پرداخت حق دولتی مشخص کنند؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما میتوانید در صورت عدم توانایی پرداخت درخواست اعسار برای نیم عشر دولتی بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله مدت زمان محدودی برای پرداخت نیم عشر دولتی وجود دارد. البته در صورتی که از عهده نیم عشر دولتی برنمی‌آیید می‌توانید نسبت به آن تقاضای مهلت کنید یا اینکه از طریق اعسار اقدام کنید تا به صورت اقساطی پرداخت کنید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام نیم عشر بر عهده متعهد است نه طلبکار
اداره ثبت میتواند بابت هزینه اجرا از متعهد اموال شناسایی نمایند