مشاوره حقوقی رایگان - برداشتن برگ در تابلو اعلانات

با سلام ساکن یک ساختمان 9واحدی هستم
با نظر اکثریت ارا مدیر انتخاب کریم اما یکی از ساکنین که مالک هم هستن(ساکن سه واحدی راه جدا اما مشاعات مشترک) نبود اما نظرش را قبل اعلام کرده بود الان وقتی ما مدیر انتخاب کردیم شاکی شده که چرا به ان اطلاع ندادید
برگه روی تابلو که نوشته بودیم فلانی مدیر انتخاب شده را کنده و با همسرش برای دعوا به واحد ما مراجعه کرده لطفا راهنمایی بفرماید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای انتخاب مدیر باید مجمع تشکیل دهید و همه را دعوت کنید و با رای اکثریت می توانید مدیر انتخاب کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست به ایشان اطلاع می‌دادید اما در خصوص درگیری می‌توانید شکایت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
انتخاب مدیر باید با موافقت اکثریت مالکان باشد و صورتجلسه گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
انتخاب مدیر با اتخاذ رای از اکثریت ساکنین ساختمان موجه و قانونی است.

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام انتخاب مدیر با اتخاذ رای از اکثریت ساکنین ساختمان موجه و قانونی است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید وگرنه اگر تشریفات رعایت شده جای نگرانی نیست برای شما