مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کذب و تخلف دادیار

با سلام و درود از بنده شکایتی کذبی مبنی بر انتشار صوت و تصویر وفیلم خانوادکی شده هستو در دادیاری متن شکایت عوض شده بر توهین بضورت پیامک بیان شده اما ابلاغیه بنده شکایت همون انتشار عکس و صوت و تصویز و فیلم میباشد اما چون شاکی هیچ ادله ای بر این ادعا کذب خود ندارد.شکایت نامه که دردفتر قضایی نوشتند از لای پرونذه بر اساس اشنا بودن با دادیار برداشتهو دادیار برای توضیح به بررسی شعبه فقط شکایت شاکی را توهین تلقی نمونده هیچ شکایت نامه ای که در دفتر قضایی تبت میشه لای پرونده نبود و متن شکایت توسط دادیار عوض شده من میتونم بر اساس ابلاغ خود اعاده شرف کنم دادیار باید شکایت کنم و جرم شکایت کذب چیست

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
در شکایت کیفری بازپرس می تواند نوع جرم را تغییر دهد و این کار ممنوع نمی باشد.
اگر قرار منع تعقیب صادر شود، بعدا می توانید به استناد آن اعاده حیثیت کنید.