مشاوره حقوقی رایگان - شهادت دروغ و شکایت دروغ

باسلام خسته نباشید. یه نفر از من رفته شکایت کرده 2نفر هم شاهد برده دادگاه که من اونو تو خونش زدم دستش شکسته رفتم دادسرا میگن ضامن بیار میگم
من کاری نکردم الکی الکی گرفتارم کردن میگن 20میلیون بده رضایت بدیم
فامیلشون میگه اینا کارشون همینه جای تاسف دارم برای اون مرجع
شما مارو راهنمایی کنین اینجوری شو از کسی نشنیدم
مگر می‌شود

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بایدحضوری توجیه شوی ویا از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیری و یا وکیل بگیری

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادگاه تحت عنوان شهادت که از آنها شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در جلسه اول دادسرا
ضامن معرفی نمایید
و شما باید با معرفی شهود و دلایل اثبات نمایید که در زمان مقرر در خانه شاکی نبوده اید
و

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله امکان پذیر است . در صورت تمایل برای اخذ مشاوره تماس بگیرید .

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

انکار کنید و درخواست بررسی لک تلفن شما و شاکی کنید تا موقعیت مکانی هر دو مشخص شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اکر شاهد دارید معرفی نمایید چاره ایی جز دفاع مناسب نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درخواست جرح شهود نمود و اثبات کنید که در موعد مقرر در محل مذبور نبوده اید ، در صورت تمکن وکیل بگیرید بهتر است ،
برای کسب اطلاعات کاملتر با بنده از طریق سایت تماس بگیرید