مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال

سلام و احترام
شخصی که طلا فروش هست با برادر خود یک شرکت سهامی خاص تشکیل داده و این طلافروشی دارای شخصیت حقوقی هست
بنده از یکی از این برادران , معادل مبلغ 1/5 میلیارد طلبکار هستم
دادخواست مطالبه وجه دادم که چون توان پرداخت نداشت قاضی رای به پرداخت اقساطی داده
این دو برادر به دروغ در اداره ثبت شرکت ها دارایی طلا فروشی رو 10 میلیون تومان تعیین کردن
در صورتی که در طلافروشی بالغ بر 7 میلیارد طلا وجود داره و نصفشون برا یکی از برادرا و نصفشون برا برادر دیگه هستن
من بخوام این طلاهارو توقیف کنم چه دادخواست باید بدم و بعدش چیکار کنم ؟
ایا امکان توقیف طلاها وجود داره ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به دادورز و قاضی اجرای احکام درخواست بدهید