مشاوره حقوقی رایگان - تخلف پیام کوتاه

باسلام در مورد چک در دادگاه حقوقی با شخصی درگیر هستم و مرتبا توسط پیام کوتاه به نفرین و توهین خودم و فرزندانم مبادرت مینماید آیا از لحاظ قانونی قابل پیگیری میباشد؟و به کجا باید مراجعه کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام
بله قابل پيگيري هست مي توانيد شكايت كيفري كنيد

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام بله
اگر واژه ها و الفاظ به کار رفته در عرف جامعه فحاشی تلقی گردد بر مبنای ماده 608 قانون مجازات(بخش تعزیرات) عمل ایشان جرم انگاری و تا 74 ضربه تازیانه و جزای نقدی برای این عمل در نظر گرفته شده است.
همچنین اگر نفرین صورت گرفته جنبه تهدید جدی نیز داشته باشد بر اساس قانون و نص صریح ماده 669 تعزیرات نیز تا دوسال حبس برای اقدام ایشان در نظر گرفته می شود
و در خاتمه معروض می دارد
شما برای پیگیری این موضوع باید در دادگاه کیفری محل اقامت ایشان اقدام به طرح شکایت کیفری نمایید تا به حقوق خود برسید.