مشاوره حقوقی رایگان - مانده وجه بابت خودرو

با سلام
من خودرو پرایدی را فروختم که بابت سند مبلغ 3 م بدهکار شد و چون من نمی توانستم برای خلافی و تسویه بروم به او مبلغ خلافی را که 1 م بود دادم
بدونه هیچ مدرکی
و سند را به دفترخانه بابت انتقال دادیم
و او در زمان زدن سند گفت الان 2 م میدم شما سند نزدتان باشد و من چند روز دیگر می آیم مابقی پول را میدهم و تحویل میگیرم. اکنون میگوید من خود 1 میلیون بابت خلافی داده ام و از 3 میلیون بابت سند 2 م باید پرداخت میکردم و باید سند را به من بدهید و الا شکایت میکنم حال چه کنم

پاسخ ها :

نرجس  ايزد خواه

سرکار خانم نرجس ايزد خواه :

وجه 1 م رو چطور پرداخت کردید؟ بحساب واریز کرده باشید دلیل بر پرداخت شماست