مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان شکایت

سلام. من 48 روز پیش سرم ضربه خورده چون در آن مدت علایم خفیف بود خیال کردم خودش خوب می شود الان علایم جدیدی شده می تونم از طرف شکایت کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلیل و مدرکی دال بر اثبات آن دارید و نظریه پزشک قانونی نشان دهنده ضربه می‌باشد می‌توانید پیگیری کنید و مطالبه دیه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک کافی جهت اثبات ادعای خود دارید می توانید شکایت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب بله امکان شکایت برای شما وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
بلافاصله شکایت نمایید
و به پزشکی قانونی معرفی خواهید شد و جراحات مشخص خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله با نامه کلانتری به پزشکی قانونی مراجعه کنید.

محمود سن سبلی

جناب آقای محمود سن سبلی:

سلام بله پزشکی قانونی معاینه می کند و نتیجه را اعلام می نماید.