مشاوره حقوقی رایگان - بیمه

با سلام
بنده حدود 13 سال با قرارداد خرید خدمات مشاوره ای (ماده 24) در یک اداره دولتی بصورت تمام وقت مثل کارمندان رسمی کار کرده ام ولی در متن قرارداد بیمه قید نشده بود و حقوق هم براساس پرونده به ما پرداخت می شد و اداره کارفرما و ما هم عنوان پیمانکاری داشتیم آیا از بابت بیمه میتونم شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است اقدام نمایید

محمدسعید بالینی

محمدسعید بالینی :

باسلام و احترام. بله. با وکیل متخصص اداره کاری حتما صحبت کنید. خواستید میتونید تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بله می نوانید، کارکنان ادارات دولتی بیمه درمان هستند نه تامین اجتماعی