مشاوره حقوقی رایگان - پول قرض دادن به همکار

سلام. حدود چند ماه پیش همکاری داشتم چند ماهی در کنار هم کار میکردیم 5 تومن بهش قرض دادم البته شماره کارت پسرشو داد که زیر 20 سالشه پسرش و بعد از مدتی رفت شهرشون اصفهان بود بی خبر و چندماهه که منو پیچونده مدرک فقط رسید واریزی با گوشی را دارم و شاهد همکارمم هستن 3 تاشون اگر شکایت کنم میتوانم ثابت کنم یا فایده ای داره به جایی میرسه؟ تشکر ممنون

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بله دادخواست مطالبه وجه به طرفیت ایشان و پسر زیر 20 سال مطرح نمایید

محمدسعید بالینی

محمدسعید بالینی :

بله از طریق شورای حل اختلاف به نتیجه میرسید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته مطالبه وجه را در یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت مطالبه وجه بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ‌
بله حتما دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه به طرفیت ایشان و پسرشان هر دو اقامه نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با در دست داشتن پرینت بانکی دادخواست مطالبه وجه بابت قرض بدهید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بله امکان پیگیری وجود دارد.
ابتدا اظهارنامه بدهید و اگر فایده ای نداشت، دادخواست مطالبه وجه به استناد فیش واریزی و شهادت شهود به طرفیت همکار و پسرشان بدهید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اظهارنامه ای برای ایشان ارسال کنید تا بتوانید از تاخیر تادیه بهره مند شوید و سپس دادخواست مطالبه وجه تنظیم کنید

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

دادخواست مطالبه وجه بدید به طرفیت پسر ایشون و خودشون.