مشاوره حقوقی رایگان - پول قرض دادن

سلام
من به شخصی چند ماهه پول قرض دادم...ایشون هر سری بهانه می‌آورد...چون خانوادم در جریان نیستن نخواستم شورای حل اختلاف برم که نامه دم خونمون بیاد...به همین جهت خواستم محل مورد نظر که میرم با مامور برم که اگه 1 درصد دعوا یا مشکلی پیش اومد مامور حضور داشته باشه...
از ایشون دست نوشته با امضا هم دارم...پیامک هاشون هم موجوده...با مامور بخام برم چجوری باید اقدام کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابلاغیه دادگاه در سامانه ثنا شما ابلاغ خواهد شد و نه درب منزل

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا اظهارنامه ارسال نمایید باداشتن ثنا کلیه اقدامات بصورت الکترونیکی خواهد بود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما تا زمانی که دادخواست مطالبه وجه بر اساس مدارکی که دارید ارائه ندهید مامور نمی تواند با خود داشته باشید. ضمنا ابلاغیه در خانه ایشان می رود زیرا سامانه ثنا باید ثبت نام کنند و برای وی پیامک ارسال میشود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

درحال حاضر ابلاغ ها برای طرفین از طریق پیامک ثنا انجام می شود و حضوری نیست .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت مطالبه وجه بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دا‌دخواست مطالبه وجه کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اگر ثنا داشته باشید دیگه نامه ای نمیاد درب منزل در ضمن این مسئله طوری نیست که با مامور برید درب منزل مامور ابلاغ خودش میبره شما صرفا باید آدرس رو اعلام کنید

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

الان دیگه ابلاغیه دم در نمیاد شما لاجرم باید تشریف ببرید دفتر خدمات قضایی ثنا ثبت نام کنید بعد هر اقدام قانونی لازمه انجام بدید نگران دم در آمدن هم نباشید چون به شما پیامک میدند که بروید از سامانه ابلاغیه رو بردارید کسی دم در نمیاد. ضمنا در مرحله اجرای احکام تحت شرایط خاصی ممکنه بتونید دستور جلب بگیرید که اونم هنوز خیلی مونده به اون مرحله برسید.مطلب آخر اینکه قبل از اقدام حتی المقدور از وکیل مشورت بگیرید چون اگه طلبتان از بابت قرض باشه به احتمال زیاد شامل خسارت دیرکرد نشه.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

دا‌دخواست مطالبه وجه

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی

ثبت و پیگیری نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابلاغ ها برای طرفین از طریق پیامک ثنا انجام می شود و حضوری نیست . و تا وقتی دادگاه رای ندهد نامور به شما نمیدهند

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
دیگه مثل سابق نیست که ابلاغ و اخطار کاغذی در خونه اشخاص ارسال کنند
کلیه ابلاغ ها الکترونیک و روی موبایل ارسال میشه
نگران این موضوع نباشید
با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام به طرح دادخواست کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ابتدا اظهارنامه ارسال و در س صورت عدم افاقه دادخواست ارایه دهید و ابلاغات از طریق سامانه ثنا ارسال میشود

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام مامور بدون دستور قضایی نمی تواند همراه شما باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر حکم جلب دارید از طريق پلیس 110 اقدام کنید

ولی جلالی

جناب آقای ولی جلالی :

سلام میبایستی دادخواست مطالبه وجه تقدیم شورا یا دادگاه نمایید قبل از ان میتوانید از طریق اظهارنامه طلب خود را مطالبه نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

باید دادخواست حقوقی بدهید. از طریق دفتر خدمات قضایی ثنا ثبت نام کنید تا احضاریه الکترونیک باشد.

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

باتوجه به اینکه قرض دادن یک امر حقوقی هست و نه کیفری و جرمی اتفاق نیفتاده است بنابراین نمیتوان از طریق کلانتری یا مامور اقدامی کرد و تنها راه داخواست حقوقی هست

مهدی رستمی

مهدی رستمی :

با سلام . شما بایستی حتما اقدام به طرح دعوای حقوقی نمایید. پس از صدور رای قطعی به نفع شما و در صورت عدم پرداخت مبلغ توسط بدهکار ، از طریق اجرای احکام اقدام کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مامور کلانتری بدون حکم قضایی ، شما را همراهی نخواهد کرد . از سوی دیگر ، هم اکنون ابلاغیه های دادگاه ها و شورای حل اختلاف ، به شکل الکترونیک ابلاغ می شود و به صورت دستی و فیزیکی به انجام نخواهد رسید . لازمه ابلاغ الکترونیک ، ثبت نام در سامانه ثنا از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت شما می باشد .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دعوای شما که کیفری نمی‌باشد شما می‌بایست درخواست حقوقی بدهید در صورتی که سامانه‌ی ثنا داشته باشید لایحه‌ها برای شما پیامک می‌شود ضمنا در این خصوص نیز می‌توانید وکیل بگیرید و تمام کارها را به وکیل بسپارید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست استرداد وجه مطرح نمایید همه ابلاغ ها الکترونیکی است و درب منزل شما هیچ ابلاغی ارسال نمی شود

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

ثبت نام ثنا که انجام دهید ابلاغی برای شما به درب منزل ارسال نمیشود بصورت الکترونیکی ارسال میشود و صرفا از طریق طرح دعوی می‌توانید طلب خود را وصول کنید

سید مهدی قریشی سردرود

سید مهدی قریشی سردرود :

با سلام
با توجه به وجود ستد عادی در دست شما بهترین اقدام قانونی طرح دادخواست مطالبه وجه یا مطالبه طلب می باشد اکنون با توجه به برقراری ابلاغ الکترونیک هیچ برگی به درب منزل ارسال نمیشه و کافیست که به یکی از دفاتر خدمات قضائی مراجعه کنید و بر گ ثنا بگیرید تا همه ابلاغهای قانونی بوسیله پیامک به شما ابلاغ بشه . موفق باشید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

برای به همراه داشتن ضابطین قضایی باید دستور قضایی از مرجع ذی صلاح صادر گردد در غیر این صورت ماموری در اختیار شما نمی گذارند.

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام سامانه ثنا ثبت نام کنید ابلاغیه برای شما بصورت پیام ارسال می‌شود نامه درب منزل نمیاد

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

برای چنین مطالبه ای نمیتوانید از همراهی مامور استفاده نمایید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام احضاریه درب منزل شما نمی آید چون سامانه ثنا ثبت نام کرده اید، هم برای شما هم طرف مقابل پیامک می آید نگران نباشید اقدام کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ثنا نام نویسی کنید تا ابلاغ الکترونی به شما پیاک شود و از طریق عدل ایران ابلاغها را دریافت کنید.