مشاوره حقوقی رایگان - خرید گوشی

سلام و درود
من یک گوشی ایفون خریدم که تمام کمال پول فروشنده را پرداخت کردم و بعداز یک ماه متوجه شدم ک ریجستری این موبایل در سامانه همتا ثبت هست ولی زده ورود مسافری آیا میتوانم شاکی فروشنده بشم ک چرا همچین گوشی بهم داده؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله میتوانید اقدام به شکایت نمایید
قبل از اقدام به شکایت با بنده یا دیگر همکاران مشاوره اخذ نمایید تا با تعیین عنوان دقیق شکایت اقدام لازم را انجام دهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله میتوانید اقدام به شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر از نظر قانونی مشکلی پیش میاد می توانید شکایت کنید