مشاوره حقوقی رایگان - وکیل

من برای کارهای ورثه یک وکیل گرفتم بهم گفت حکم مهر و موم برات میگیرم الان اومده میگه حکم مهر و موم فایده نداره الان جدیدا باید خلع ید بگیری خودت برو سند تفکیک بگیر بعد بیا من برم برات خلع ید بگیرم من الان چکار کنم ایا ایشون نباید اطلاعات کافی داشته باشه من چی باید بگم به ایشون

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام احتمالا مورد شما را بررسی کردن دیدن دعوای خلع ید برایتان مفیدتراست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
برای اقامه دادخواست خلع ید ، سند مالکیت لازم است

و برای اخذ سند جداگانه ، شما باید دادخواست تقسیم ترکه به طرفیت تمام ورثه را مطرح نمایید