مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

برای انحصار وراثت به موسسه حقوقی در شهرستان مراجعه کرده و از وکیل خواستیم که این کار را انجام دهد .حالا با گذشت بیش از دوماه کاری انجام نداده و البته پرونده را در اختیار دستیارانش قرار داده و با وجود همه مدارک پیگیری ننموده اند . هر وقت تلفن میزنیم جواب نمیدهند درحالیکه برای انجام این کار ده میلیون تومان دستمزد گفتند که هفت میلیون تومان در ابتدا گرفتند وسه میلیون هم قرار شد درپایان کار بدهیم . حالا تصمیم گرفتیم از طریق سامانه ثنا وکیل را عزل کنیم لطفا راهنمایی کنید چگونه این کار را انجام دهیم ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

علی حمداللهی

جناب آقای علی حمداللهی :

موسسه حقوقی صلاحیت اخذ و انجام امور وکالتی رو ندارن
شما اول ببینین اصلا اون شخص در پرونده تحت عنوان وکیل دعوی را مطرح نموده و دخالت کرده
تخلف نمودن

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع شما حساس است از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید
موسسه حقوقی .....

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دفتر خدمات الکترونیکی قضایی مراجعه و طی لایحه ای عزل نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی پیگیری کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

انحصار وراثت 45روز یا 5 روز صادر می شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
انحصار وراثت 45روز یا 5 روز صادر می شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر وکیل خود را عزل نمایید ممکن است که تمام حق الوکاله به شما مسترد نشود بهتر است صبور باشید و وکیل خودش پیگیری خواهد کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دفاتر هدمات قضایی او را عزل کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق ثنا چک کنید ببینید پرونده در چه مرحله ایی می باشد . قرارداد وکالت را بررسی نمایید ممکن است بعد از عزل هم تمام حق الوکاله به وکیل تعلق بگیرد