مشاوره حقوقی رایگان - رنت خودرو

سلام خسته نباشید
من تاریخ 5 شهریور 1402 از یک شرکت رنت خودرو ماشینی رو رنت کردم و مبلغ 12 میلیون ودیعه و 400 میلیون تومن سفته به عنوان ضمانت به این شرکت تحویل دادم و به تاریخ 11 شهریور 1402 ماشین رو به شرکت تحویل دادم و طبق قانون خود این شرکت ودیعه و سفته ها همون روز اگر خسارتی به ماشین وارد نشده باشه که نشده بود باید تحویل گردد و این امر انجام نشد و تا این تاریخ هنوز سفته ها و ودیعه عودت داده نشده است.
میخواستم بپرسم من چطور باید برای این شرکت اظهار نامه استرداد بفرستم؟
چه مشخصاتی از این شرکت رو باید وارد بکنم؟
باید برای شرکت اظهار نامه بفرستم یا مالک ماشین؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از شرکت خودرو سای پیگیری کنید و سپس علیه ان دادخواست دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید در دفتر خدمات قضایی ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید
و بعد دادخواست مطالبه وجه و استرداد لاشه سفته را اقامه نماید