مشاوره حقوقی رایگان - اجاره خودرو

اگه خودروی باربری رو اجاره بدهیم و فرد مستاجر با اون کار خلافی رو انجام بدهد پای صاحب ماشین هم گیر هست؟ اگه گیر هست چه نکاتی رو قبل از اجاره باید رعایت کند و چه کارهایی انجام بدهد؟ آیا در صورت عقد قرارداد اجاره باز هم برای صاحب ماشین مشکلی پیش میاد؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

بله، در هرصورت چون پلاک متعلق به مالک است تخلفات رانندگی و حتی استفاده از ماشین بعنوان وسیله جرم شما را هم درگیر می کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

امکان‌ بروز مشکل اری وجود دارذ
اما قابل حل است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در مهلت اجاره ماشین باشد و ماشین در تصرف مستاجر باشد مشکلی نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قرارداد اجاره تنظیم کنید و از راننده ضمانت بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اصل بر مسئوایت صاحب پلاک است مگر خلاف آنرا اثبات کند مثلا با ارائه قرارداد اجاره

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قرارداد اجاره باید جامع ومانع نوشته شود وتمامی تخلفات راهنمایی ورانندگی وارتکاب جرم برعهده راننده خودرو گذاسته شود

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام بله مشکل دارد ولی قابل حل است در اجاره نامه باید مواردی را دکر کنید بهتر است وکیل مشاوره تخصصی دهد

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

سلام جرایم و تخلفات برای صاحب پلاک است باید قراردادی تنظیم شود و شهود امضا کنند

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام قرارداد اجاره حتما تنظیم کنید و در آن قید کنید که تمام مسئولیت مربوط به بار متوجه مستاجر است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم به تنظیم یک قرارداد اجاره می‌باشد و از راننده تضمینات کافی در این خصوص أخذ شود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مالک هم مسئولیت دارد مگر ثابت کند در جریان نبوده بهتر است قبل این کار قرارداد تخصصی توسط وکیل تنظیم گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید قرارداد دقیق تنطیم گردد
و در قرارداد تمام شرایط ذکر گردد
و ضمانت اجرا تعیین گردد
و

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مهم عنصر روانی جرم یعنی وحدت قصد مجرمانه بین مرتکب و مالک است که چنانچه احراز شود شراکت در جرم. متصور است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مقام قضایی آگاهی مالک به انجام عمل مجرمانه توسط مستاجر را باید احراز نماید در غیر اینصورت مالک مسوولیت کیفری ندارد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
قانونا مالک باید پاسخگو باشد مگر اینکه در قرارداد بین خود و مستاجر از خود سلب مسئولیت نموده باشد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

خیر،قزارداد اجاره خودرو برای اثبات بی گناهی شما کفایت میکند