مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه پیش از موعد

سلام میخواستم یک ماه زودتر خونه را تحویل دهم با صاحب خانه گفتم ایشان گفتند که باید بسپارم به بنگاه.در این 11ماه خیلی اذیتم کرده و قبوض را پرداخت نکرده بود با وجود اینکه از من گرفته (امتیاز ها مشترک).و به نظر میاد ایشان با بنگاه هماهنگ کردن که اذیتت کنند الان چیکار باید کرد الان میخوام خونه جدید بگیرم که با سرویس محل کارم همخوانی داشته باشد.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تخلیه پیش از موعد را باید دید در قرارداد به چه نحو اشاره شده است و توافق حاصل شده است تا بر مبنای آن نسبت به احقاق حقوق خود اقدام کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
قرارداد اجاره عقد لازم است و قابل فسخ نیست مگر در قرارداد شرط شده باشد
در پایان مدت اظهارنامه برای موجر ارسال نمایید و بعد خانه را تخلیه نمایید و سپس باید دادخواست مطالبه مبلغ ودیعه قرارداد اجاره و خسارات
را اقامه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
خانه را تخلیه کنید و تامین دلیل نمایید پس از انقضا مدت اجاره

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
اگر قرداد حق فسخ دارید اقدام کنید
یا با توافق و ارسال اظهارنامه