مشاوره حقوقی رایگان - مالیات انحصار وراثت

با سلام پدرم سال 90 فوت کرده از پدرم یک ملک باقی مونده داری 5پسر و 1دختر و مادرم هم در قید حیات هستش
رفتم گواهی انحصار وراثت گرفتم بعد که به اداره مالیات مراجعه کردم گفتن یکی از پسران سال 87 کارت بازرگانی اجاره داده و مبلغ 6 میلیارد تومان مالیات داره و تا مالیات پرداخته نشده نمیشه گواهی مالیات بر ارث صادر بشه در صورتی که ارزش ملک 200 میلیون هم نیست الان باید چیکار کنیم ممنون

پاسخ ها :

مرتضی قیصری نجف ابادی

جناب آقای مرتضی قیصری نجف ابادی :

سلام
اداره مالیاتی موظف است رسیدگی کند و نسبت به سهم برادر از سهم الارث توقیف کرده و گواهی را صادر کند

پريسا  بهشادي

پريسا بهشادي :

سلام .مالیات ایشان بهر ترتیب به قدر السهم وی از ارث میباشد ایشان به دارایی مراجعه ترتیب پرداخت اقساطی و...را بدهند